Kérdezz tőlünk bármit!

Szállítás és fizetés

Házhoz szállítás: vásárlás során a házhozszállítás futárszolgálattal átvételi módot is választhatod. A Sameday futárszolgálat juttatja el a csomagodat a címedre!

Packeta csomagpontok: Packeta átvevőhelyre való kézbesítéshez, illetve Z-BOX-ba való kézbesítéshez is lehetőséget kínálunk. A csomagokat általában másnapra kézbesítjük. Akkor veszed át, amikor Neked megfelelő, és azt mindössze pár másodperc alatt. Átvevőhelyek: https://www.packeta.hu/atvevohelyek

FoxPost automaták: ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek.
Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, Ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Az automaták listáját és további információt itt találsz: https://www.foxpost.hu/csomagautomatak

Termékeinket akár 1-2 munkanapon belül megkaphatod, a SAMEDAY futárszolgálat általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre vagy a lakásodra is!

A SAMEDAY futárszolgálat két munkanapon belül ismét megkísérli a küldemény kézbesítését az eredeti címre.

Utánvét: Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak kell kifizetni (készpénzzel és bankkártyával is lehetséges).

Bankkártyás fizetés: Ingyenesen és regisztráció nélkül fizethetsz a bankkártyáddal az OTP Simplepay rendszerén keresztül.

Banki előre utalás: Lehetőséged van a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére banki utalás útján. Banki utalás az alábbi számlára küldhető:

Kedvezményezett neve: Gárdián Péter E.V.

Számlaszám: 11735177-21456286-00000000

Kérjük, hogy a közlemény rovatba minden esetben írd be neved és a rendelésed számát! Banki átutalással történő fizetés esetén az utalás bankszámlánkra történő beérkezése után adjuk postára a csomagot!k

Házhoz szállítás: 1.990 Ft

Packeta csomagpontok: 990 Ft

FoxPost automaták: 990 Ft

A szállítás Magyarországon 20.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenesA szállítási díjak csak Magyarország területére érvényesek.

Legnépszerűbb termékeink