Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
20.000 Ft felett ingyenes szállítás!
899 Ft
Menny.:db
Egységár: 3,00 Ft/ml
Gyártó: Glade
Szállítási díj: 990 Ft

A TipTop online drogéria kínálatában megtalálod a Glade Muguet Légfrissítő Aeroszol (300 ml) terméket is, az elérhető legjobb áron! Válogass Légfrissítő és illatosító kategóriánkban kedvedre, szerezd be a tip top otthon hozzávalóit drogéria webshopunkból!

Glade Muguet Légfrissítő Aeroszol (300 ml)

899 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Muguet Glade spray: Micsoda gyönyörű nap! A világ a jácint világos, szökellő jegyeiben és a mézédes, nedvdús körte párájában úszik, amelyet a gyöngyvirág és a krémes pézsma tesz ellenállhatatlanná.

Kifejezetten alkalmas a makacs szagok elűzésére.

Használati utasítás: Rázza fel a flakont, majd a helyiség közepén állva, a flakont függőlegesen tartva egyenletesen permetezze körbe a helyiséget. Ne alkalmazza textíliákon. 

FIGYELEM! Tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Gyermekektől elzárva tartandó. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/ 122°F hőmérsékletet meghaladó hő. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Csak jól szellőztetett helyen használható. Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. A légfrissítők használata nem helyettesíti a megfelelő higiéniát.

Forgalmazza: S.C. Johnson Kft., 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 6., Tel.: +36 1 224 8400. E-mail: vevoszolgalat@scj.com

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére