Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
20.000 Ft felett ingyenes szállítás!
1.279 Ft
Menny.:db
Egységár: 2,94 Ft/ml
Gyártó: Cif
Szállítási díj: 990 Ft

A TipTop online drogéria kínálatában megtalálod a Cif Perfect Finish Sütő és Grill Tisztító (435 ml) terméket is, az elérhető legjobb áron! Válogass Konyhai tisztítószer kategóriánkban kedvedre, szerezd be a tip top otthon hozzávalóit drogéria webshopunkból!

Cif Perfect Finish Sütő és Grill Tisztító (435 ml)

1.279 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

A Cif Sütő és grill tisztítót az odaégett zsír eltávolítására fejlesztettük ki. Hatékony összetételének köszönhetően még a makacs zsírfoltokat is eltüntetni a sütőről, grillről és a főzőlapról. Akár 100%-os zsíreltávolítás!

Használati utasítás: Fújja közvetlenül a lehűlt felületre, amíg azt telejsen le nem fedi. Makacs szennyeződések esetén akár 30 percig hagyja hatni a terméket, majd öblítse le. Álló helyzetben, hűvös helyen tárolandó. Grillsütőn is használható.

FIGYELEM!

  • Ne tartsa a flakont fejjel lefelé.
  • Csak hideg felületeken használja.
  • Öntisztító sütőben ne használja.
  • Kövesse a sütő használati utasítását.
  • NE HASZNÁLJA: a készülék feliratain, alumínium, réz, bronz, márvány vagy festett fa felületeken. Ne használja a sütő szegélyén, világító, fütő vagy ventillátor alkatrészeken. 

​Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Fémekre korrozív hatású lehet. Tartalmaz: nátrium-hidroxidot, cocamine oxide-ot és etanol-amint. Gyermekektől elzárva tartandó. Az eredeti csomagolásban tartandó. Szemvédő/arcvédő használata kötelező. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal el kell távolítani/le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. A por/köd belélegzése tilos. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. A kiömlött anyagot össze kell gyűjteni. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően.

Összetevők: <5% amfoter felületaktív anyagok, illatanyag, limonene.

Forgalmazza: Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 121-127., 06 80 180 144, vevoinfo@unilever.hu

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére