Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
20.000 Ft felett ingyenes szállítás!
1.709 Ft
Menny.:db
Egységár: 5,70 Ft/ml
Gyártó: Ambi Pur
Szállítási díj: 990 Ft

A TipTop online drogéria kínálatában megtalálod a Ambi Pur Lenor Gold Orchid Légfrissítő Spray (300 ml) terméket is, az elérhető legjobb áron! Válogass Légfrissítő és illatosító kategóriánkban kedvedre, szerezd be a tip top otthon hozzávalóit drogéria webshopunkból!

Ambi Pur Lenor Gold Orchid Légfrissítő Spray (300 ml)

1.709 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Lenor Gold Orchid illat ihlette légfrissítő.

  • Az Ambi Pur aeroszolos légfrissítő „OdourClear”™ technológiája révén megszünteti a szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után.
  • Nem elfedi, hanem ténylegesen megszünteti a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatra váltja azokat.
  • Nem gyúlékony, 100%-ban természetes hajtógázt tartalmaz.

Használati utasítás: Tartsa a flakont állított helyzetben, húzza hátra a kioldókart, és lendületes mozdulatokkal permetezze a levegőbe!

Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. Használat után alaposan szellőztesse ki a helyiséget.

FIGYELEM! Az edényben túlnyomás uralkodik: Hő hatására megrepedhet. Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. A tartalom / edény elhelyezése hulladékként: kérjük, használja a lakóhelyén működő hulladékgyűjtési rendszert. Használja a használati útmutatónak megfelelően. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. A töltet tömegének 5%-a tűzveszélyes. Hexyl cinnamal-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Forgalmazza: P&G Hungary Kkt., 1082 Budapest, Kisfaludy utca 38. Tel.: (06-1) 451-1256. www.info-pg.com

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére